Zelfpluk

Zelfpluk aardbeien, frambozen, rode bessen & bramen

Vanaf juni tot en met september kunt u bij ons aardbeien zelf plukken. Dit aanbod is afhankelijk van het weer en het aantal gasten dat die dag is geweest. Voor het plukken van bramen, frambozen en rode bessen verzoeken wij u in de maand juni even te bellen wanneer ze rijp zijn.

Zelfpluk informatie

Wij vragen van u om minimaal 1 pond/ 500 gram per persoon te plukken, dit geldt vanaf de leeftijd van 4 jaar en wordt per persoon afgerekend.

Waarom hanteren wij deze regel? omdat er helaas door sommige mensen meer wordt gegeten dan in het bakje wordt gelegd. We zien de zelfpluk als een leuk en educatief vermaak en bij thuiskomst kunt u genieten van de door u zelf geplukte vruchten. De kosten voor het zelfplukken van aardbeien zijn €2,95 per pond. T.z.t. is er ook zelfpluk frambozen, bramen en rode bessen. (deze hebben een aangepaste prijs per pond)

Het aanbod v/d zelfpluk ligt aan het weer en aantal gasten dat is geweest. Wij doen ons best om t/m september aan de zelfpluk vraag te voldoen. Wij vragen uw begrip als u toevallig niet (meer) kan plukken.

Zonder bakje of emmer heeft u GEEN TOEGANG tot de zelfpluk. Volg aub de borden naar de aangegeven locatie. In de afgeschermde rijen mag u niet plukken.

Wij wensen u veel plezier en een smakelijk thuiskomen!

Manderveense Aardbeien Zelf Plukken

Wilt u weten of u kunt plukken vandaag?

Wij plaatsen elke dag op facebook en instragram of er zelfpluk is die dag en zoja tot hoe laat ongeveer. Mocht u niet beschikken over social media dan mag u ons altijd mailen info@demanderveenseaardbei.nl of bellen.

Ook een terugkerende vraag is of er op een bepaalde datum zelfpluk is. Dit kunnen we niet vooruit zien en moeten we per dag bekijken. We kunnen dus niet meer dan 1 dag voor een bepaalde datum aangeven of er zelfpluk is.

Menu