Arrangementen

Arrangementen ( Vanaf 10 personen)

Manderveense_Aardbei_sfeer-77

Arrangement 1: € 9,95

De Manderveense Aardbei biedt u op afspraak een dagarrangement dat bestaat uit een ontvangst met een beker koffie en een beschuit met verse aardbeien en slagroom. Vervolgens krijgt u een film te zien over de Manderveense Aardbei en krijgt u de kans een kijkje te nemen in en rondom het aardbeienbedrijf. Natuurlijk volgt er een bezoek aan het aardbeienwinkeltje en als afsluiting staat er een heerlijk boerenijsje klaar met aardbeien en zelfgemaakte saus.
De tijdsduur van dit arrangement bedraagt ca.2 uur.

Arrangement 2: € 14,95

De Manderveense Aardbei ontvangt u in het aardbeienschuurtje met koffie of thee met een Twentse beschuit met verse aardbeien en slagroom. Hier wordt tevens een videopresentatie over het bedrijf getoond. Daarna vrij rondkijken op het bedrijf en een bezoek aan het aardbeienwinkeltje. Weer terug in de ontvangstruimte (of als het mooi weer is op het gezellige terras) wordt een heerlijke lunch geserveerd, 
bestaande uit mandjes met belegde bolletjes op tafel, koffie of thee, eigengemaakte aspergesoep en een boerenomelet (een kroket is eventueel ook mogelijk). Als toetje een bordje boerenijs met verse aardbeien, aardbeiensaus en slagroom.
De tijdsduur van dit arrangement bedraagt ca. 3 uur.

Arrangement 3: € 7,95

De Manderveense Aardbei ontvangt u in het aardbeienschuurtje met koffie of thee, geserveerd met een sneeuwwafel met verse aardbeien en slagroom. Tevens word hier film over het bedrijf getoond. Daarna vrij rondkijken op het bedrijf en natuurlijk een bezoek aan het aardbeienwinkeltje. Als afsluiting krijgt u een presentje mee in de vorm van een flesje zelfgemaakte aardbeiensaus.
De tijdsduur van dit arrangement bedraagt ca. 1,5 uur

Arrangement 4: € 10,00

De Manderveense Aardbei ontvangt u graag!
U mag vrij rondkijken op het bedrijf en een bezoek brengen aan het aardbeienwinkeltje.
In de koffieschuur (of als het mooi weer is op het gezellige terras) wordt een kleine lunch geserveerd, bestaande uit soep, broodje ham of kaas, broodje kroket, kop koffie, thee of melk.

Groepen tot 110 personen mogelijk.

Manderveense_Aardbei_sfeer-76

Snert-arrangement

Dit arrangement bestaat uit ontvangst met een beker warme chocolademelk met slagroom en een proeverij van jam en saus. Daaropvolgend onbeperkt heerlijke snert eten met divers belegd brood.

Daarna volgt een presentatie op film over Oude Ambachten: ‘Zo ging dat vroeger!’
Ter afsluiting krijgt u als dessert boerenroomijs met vruchten.

Ons erf, koffieschuurtje en streekproductenwinkeltje zijn omgetoverd tot de sfeer van het winterseizoen. Er zijn leuke snuisterijen te koop en u kunt eventueel zelf een leuk pakketje samenstellen.

Dit arrangement is mogelijk op afspraak vanaf oktober t/m maart voor groepen vanaf 10 personen. Tijdsduur ca. 2,5 uur.